Eerder deze week kon Story het nieuws bekend maken dat Erica Meiland (57) al een half jaar een relatie heeft met Sander van Betten (60). De kijkers van 'Chateau Meiland' hadden hier nog niks van gezien in de serie, maar daar kwam gisteravond verandering in. Erica had namelijk een afspraakje met de privédetective. Martien en dochter Maxime wilde weten hoe het eraan toeging en besloten haar te bespioneren. Dit zorgde natuurlijk weer voor een hilarische aflevering. 

Erica Meiland op date

In de aflevering van donderdagavond zien we hoe Erica aan Martien en Maxime vertelt over haar dates met Sander. Zo vertelt ze dat ze voor de vierde keer gaan wandelen samen, maar dat ze nog niet gezoend hebben, 'want er is corona'. Wanneer Martien vraagt wanneer Sander eindelijk eens bij hen thuis over de vloer komt, zodat hij de rest van de familie kan ontmoeten, antwoordt Erica dat ze dat voorlopig niet ziet zitten. Tot groot ongenoegen van Maxime en Martien.

Article continues after the ad

Achtervolging

Als Erica op het punt staat om te vertrekken, smeden Maxime en Martien snel een plannetje. Ze gaan Erica achtervolgen naar haar wandeldate en de twee bespioneren. Ze besluiten zonnebrillen op te doen, zo denken ze onherkenbaar te zijn. In hun (behoorlijk herkenbare) Range Rover mét cameraploeg, rijden ze achter Erica aan. Eenmaal ter plekke besluit Martien als echte paparazzi foto’s van Sander en Erica te schieten.

Reacties

De kijkers van Chateau Meiland moeten erg lachen om de achtervolging van Maxime en Martien. Maar ze zijn ook kritisch. Want is dit tafereel niet ontzettend in scène gezet? Kijkers geloven er namelijk niks van dat Erica en Sander (die notabene detective is) de cameraploeg niet gezien hebben.

Bron: Flair | Beeld: Still SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.