Donderdagavond was er een nieuwe aflevering van Chateau Meiland te zien. Na de verdrietige uitzending van maandag, wegens het overlijden van hond Bommel, was het wel weer tijd voor iets vrolijks. Dus trokken Martien en Erica alles uit de kast met een karaoke-act en het hele internet lag dubbel.

Familie Meiland aan de karaoke

De makers van het programma besloten het beste voor het laatste te bewaren donderdagavond. De aflevering begon met een boel serieuze zaken, zo deden Erica en Martien een bod op een huis. Maar aan het einde van de aflevering kregen de kijkers pas écht goede televisie te zien toen het stel besloot om hun karaoke-act te repeteren.

Article continues after the ad

Edsilia en Rombley

Martien en Erica doen altijd een nieuwjaarsreceptie met vrienden, maar door corona kon dat niet doorgaan. Nu heeft de vriendengroep besloten om een verlaat feestje te houden en dan wel met karaoke. Mart en Eer kruipen samen in de huid van Edsilia Rombley. 'Ik ben Edsilia en jij bent Rombley', laat Martien aan Erica weten.

Kostuums

Compleet in knalroze kostuums mét sjaal en blote benen oefenen Martien en Erica hun act. Voor de televisie zingen ze met het liedje Hemel en Aarde van Edsilia mee. Martien doet de hoge uithalen en Erica neemt de vocals van het achtergrondkoortje op zich.

Reacties

Kijkers van Chateau Meiland laten op Twitter weten dat ze helemaal stuk gaan om de karaoke-act van Martien en Erica. Wel hopen ze dat Martien nooit serieus zal overwegen om een single uit te brengen.

Bron: Flair | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.