Het huidige succes van de Meilandjes begon bij hun Franse kasteel, maar dat is inmiddels een blok aan hun been geworden. In de laatste aflevering van Chateau Meiland was het kasteel nog steeds niet verkocht. Hoe zit dat nu?

De verkoop van het Franse chateau wil niet bepaald vlotten. In de laatste aflevering van Chateau Meiland keerde het gezin terug naar hun oude huis in Frankrijk om de verkoop af te handelen, maar het liep anders dan gehoopt. De potentiële Nederlandse koper bleek positief getest te zijn op corona, waardoor de notarisafspraak niet door kon gaan.

Article continues after the ad

Nog steeds geen handtekening

De opnames van de realityserie zijn al even geleden, maar de Meilandjes zijn nog geen stap verder gekomen in de verkoop. Erica laat aan Shownieuws weten dat er nog steeds geen handtekening is gezet.

Uitstel, geen afstel

Toch maakt de realityster zich geen zorgen. Volgens haar is uitstel geen afstel. 'We zijn nog steeds met dezelfde koper bezig. Het chateau is ook nog steeds niet definitief maar onder voorbehoud verkocht.' Erica rekent er echter niet op dat de verkoop rond is voor hun verhuizing naar Noordwijk.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Shownieuws

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.