Chantal Janzen is niet op haar mondje gevallen en dat wil uit haar laatste actie nog maar eens blijken. Voor het programma 'Chantal Blijft Slapen' heeft ze graag de leukste gasten, maar nu had ze haar oog laten vallen op een wel heel erg onbereikbare man.

Chantal wilde namelijk met niemand minder dan onze minister-president Mark Rutte het bed delen. En ja wie kan je dan beter vragen om even contact te leggen met de beste man dan Jan Peter Balkenende? Tijdens het benefietgala was hij aanwezig en Chantal trok dan ook meteen de stoute schoenen aan. Met de telefoon van de voormalig minister-president probeerde ze Rutte op te bellen voor een uitnodiging.

Article continues after the ad

Voicemail

Helaas voor Chantal nam Mark niet op en zal ze dus het antwoord nog even af moeten wachten. Wel liet ze een voicemail achter van wel vijf minuten waarin ze hem overtuigd om met haar in bed te kruipen. Chantal schrijft: 'De vraag over dat slapen bij u was voor n programma, niet dat u door al het rumoer op de achtergrond een ander plan verwacht.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Peter Smulders