Hoewel Chantal in Married at First Sight niet de ware liefde heeft weten te vinden, houdt ze toch nog wel een 'match' over aan het programma. De opvallende blondine deelt namelijk kiekjes van het geluk dat de show heeft opgeleverd. 

'Wenkie' heeft het namelijk heel gezellig met de andere kandidaten.'Married heeft 1 match ongelooflijk goed gedaan. Wij onderling! Echt vriendschap ontstaan', schrijft ze op haar afgeschermde Facebook. Te zien zijn hoe ze poseert met onder meer Sanne, Antoine, Kimberley en Chantal. Ook het enige overgebleven koppel uit het programma schuift aan: José en Ferry. Bekijk de foto's hier.

Article continues after the ad

Pijn gedaan

Chantal gaf eerder al aan dat Henk en zij wel degelijk een leuke tijd hebben gehad, maar dat dat er allemaal is uitgeknipt in de montage. 'Zonde dat veel uitspraken zijn uitgezonden zonder het hele verhaal. En daardoor veel uit z’n verband is getrokken en realiteit is ver te zoeken, maar hé, dat is tv. Mensen kennen mij niet, mijn humor niet en mijn toon en houding niet. Dat maakt dat heel social media oordeelt. Dat heeft vaak pijn gedaan en erboven staan, is makkelijk gezegd. Nee, je weet niet van te voren waar je aan mee doet en wat je te wachten staat.'

Nieuwe liefde

Henk heeft inmiddels een nieuwe liefde. Hoe zijn vriendin heet, onthult hij niet. Wel laat Henk weten dat hij smoorverliefd is op de blonde krullenbol. 'Supertrots mag ik jullie eindelijk voorstellen aan de vrouw die mij het geloof in echte liefde terug heeft gegeven en de vlinders in mijn buik iedere dag weer laat dwarrelen,' schrijft de verliefde volkszanger. Ook zegt hij 'nooit niet verliefd' te zijn op haar. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.