Chantal Janzen heeft er begrip voor dat ze met Angela Groothuizen niet te zien is in de talentenjacht The World's Best die SBS6 vanaf 25 april uitzendt. De RTL-ster wist ook vooraf dat ze eruit zou worden geknipt als de show zou worden verkocht aan SBS6, zei ze woensdag in 6 Inside.

'Die beslissing begrijp ik best', zegt Chantal, die contractueel aan RTL is verbonden. 'Ik zou ook niet meedoen aan een SBS6-programma als kandidaat', aldus Chantal. Dat ze voor de Nederlandse uitzendingen uit de montage is geknipt, doet ze af met een grap: 'Wij niet in The World's Best? Ik vind het best.'

Wall of the world

Chantal en Angela zijn slechts kort te zien in de Amerikaanse uitzendingen van The World's Best, die in februari van start gingen in de Verenigde Staten. Ze namen plaats in de zogeheten 'wall of the world'. Deze groepsjury bestaande uit vijftig internationale entertainmentexperts beoordeelt samen met de reguliere jury de optredende talenten van over de hele wereld.

James Corden

Het eerste seizoen van The World's Best werd op 13 maart afgesloten op de Amerikaanse zender CBS. De show wordt gepresenteerd door James Corden. Juryleden Drew Barrymore, RuPaul Charles en Faith Hill bepalen samen met de 'wall of the world' of de talenten, in verschillende disciplines, door mogen.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders