Chantal Janzen krijgt bij het presenteren van Dancing with the Stars hulp van een 'oude bekende'. Tijl Beckand vormt met haar het nieuwe presentatieduo voor het dansprogramma, dat na tien jaar nieuw leven wordt ingeblazen.

'Toen ik hoorde dat het terugkwam, zei ik meteen dat ik het wilde doen', zei Chantal in RTL Boulevard voordat ze de naam van haar co-host bekendmaakte. Ook mocht ze de eerste twee deelnemers van het nieuwe seizoen opnoemen: schrijfster Heleen van Royen en snowboardster Bibian Mentel.

Article continues after the ad

Live

Het amusementsprogramma wordt straks in tegenstelling tot de meeste andere grote shows live uitgezonden. In Dancing with the Stars worden BN'ers weer gekoppeld aan een professionele danser of danseres. Samen trainen ze wekenlang om diverse dansstijlen als latin, ballroom en de wals onder de knie te krijgen.

Beau van Erven Dorens

Dancing with the Stars was eerder van 2005 tot 2009 op televisie. De eerste drie seizoenen werden gepresenteerd door Ron Brandsteder en Sylvana Simons. Beau van Erven Dorens en Lieke van Lexmond deden het vierde en laatste seizoen.Chantal Janzen maakte eerder het programma De Jongens tegen de Meisjes met Tijl Beckand.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders