We dachten het even geleden al, maar toen bleek het vals alarm. Nu lijkt het dan toch echt waar te zijn! Is Chantal Janzen zwanger?! De foto die ze zojuist op Instagram deelde doet sterk vermoeden dat zij en Marco Geeratz een kindje verwachten in ieder geval. 

 

Je bent zo ongelofelijk welkom lieve jongen...?

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Ze deelde een foto met een buik en een blauw hartje op haar Instagram profiel. Het bijschrift van de foto luidt: 'Je bent zo ongelofelijk welkom lieve jongen...' Als je het ons vraagt, is dit een duidelijke boodschap. 

Vals alarm

Article continues after the ad

Een paar maandjes geleden dachten we ook al dat Chantal in verwachting was. Toen schreven wij: 

De presentatrice heeft er geen geheim van gemaakt dat ze weleens nadenkt over een tweede kindje. Het lijkt erop dat zij en haar man er voor zijn gegaan. 'HELLO BABY' staat er op de foto die Chantal zojuist op social media heeft geplaatst. Het is geen officiële zwangerschapsaankondiging, maar de tekst zegt genoeg. 

Ook toen werd zij door velen, net als nu gefeliciteerd en ook toen deelde zij de foto op sociale media. Nu lijkt het in ieder geval wel zo te zijn, gefeliciteerd Chantal en Marco!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders