We dachten het even geleden al, maar toen bleek het vals alarm. Nu lijkt het dan toch echt waar te zijn! Is Chantal Janzen zwanger?! De foto die ze zojuist op Instagram deelde doet sterk vermoeden dat zij en Marco Geeratz een kindje verwachten in ieder geval. 

 

Je bent zo ongelofelijk welkom lieve jongen...💙

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Ze deelde een foto met een buik en een blauw hartje op haar Instagram profiel. Het bijschrift van de foto luidt: 'Je bent zo ongelofelijk welkom lieve jongen...' Als je het ons vraagt, is dit een duidelijke boodschap. 

Vals alarm

Een paar maandjes geleden dachten we ook al dat Chantal in verwachting was. Toen schreven wij: 

De presentatrice heeft er geen geheim van gemaakt dat ze weleens nadenkt over een tweede kindje. Het lijkt erop dat zij en haar man er voor zijn gegaan. 'HELLO BABY' staat er op de foto die Chantal zojuist op social media heeft geplaatst. Het is geen officiële zwangerschapsaankondiging, maar de tekst zegt genoeg. 

Ook toen werd zij door velen, net als nu gefeliciteerd en ook toen deelde zij de foto op sociale media. Nu lijkt het in ieder geval wel zo te zijn, gefeliciteerd Chantal en Marco!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders