Chantal Janzen verblijft op dit moment bij onze buren in Duitsland voor het programma Das Supertalent. De blondine mag daar jureren. Een hele mooie klus, maar helaas gooit corona een klein beetje roet in het eten. 

Ook in Duitsland moeten voor elke televisie productie de deelnemers en juryleden getest worden. Dat betekent ook dat Chantal in de weer moet met een staafje. En helaas voor de presentatrice kwam daar geen goed nieuws uit.

Gezondheid 

Op Instagram laat ze in haar Stories weten dat er 'een kink in de kabel' is gekomen. 'Een ander jurylid en ik zijn gisterenochtend positief getest, maar vandaag ben ik goddank weer negatief', schrijft Chantal. Ze vervolgt: 'Maar omdat gezondheid voor mij altijd boven alles gaat, en ik absoluut geen risico wil lopen voor mezelf en vooral ook niet voor anderen, hebben we ondanks mijn laatste negatieve test besloten om nog een uitgebreidere test af te wachten.'

Kwestie van geduld

Toch wil Janzen nog wat belangrijks mededelen. 'Ik heb geen klachten, ben volledig gevaccineerd, en heb tante Conny Covid ook al gehad vorig jaar. Even afwachten dus.

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de foto's.

Geen onbekende

Na haar optreden bij het Eurovisie Songfestival stond de telefoon roodgloeiend. Verschillende landen in Europa wilde Chantal als presentatrice. Na Ilse DeLange, Linda de Mol (vroeger) en Sylvie Meis krijgt ook Chantal Janzen een baantje als jurylid in Duitsland. De Duitsers kennen Chantal niet alleen van het songfestival. In 2015 en 2016 presenteerde ze samen met Thore Schölermann twee seizoenen van de Duitse versie van The Voice Kids. Ook zat ze in de jury van Superkids - Die größten kleinen Talente der Welt. In Nederland zat Chantal al zes seizoenen lang in de jury van Holland's Got Talent. Vorige maand werd bekend dat Ilse DeLange komend seizoen plaatsneemt in de jury van Deutschland Sucht Den Superstar, de Duitse versie van Idols.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram Chantal Janzen, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.