chantal janzen

Chantal Janzen geniet volop van haar verlof. De presentatrice zit naar eigen zeggen in een babybubbel en is niet van plan om daar uit te komen.

Knuffelen

Chantal beviel eind maart van zoontje Bobby. Sindsdien spendeert ze elke minuut met haar gezin, en dan vooral het knuffelen van baby Bobby. De BN'er deelt een foto waarop de kleine knul op haar borst ligt. "Momenteel in een babybubbel," schrijft ze bij de vertederende foto. Het kiekje maakt veel lovende reacties los. "Dit is zo'n heerlijke tijd," reageert een volger. "Vooral lekker in je babybubbel blijven zitten," schrijft een andere fan. 

 

Currently in a Baby Bubble #noplanstogetoutofit❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op


Beeld: Edwin Smulders

Het gaat niet goed met de 11-jarige stiefzoon van oud-voetballer Andy van der Meijde. Andy’s echtgenote Melisa, die Nino kreeg met kunstrover Octave ‘Okkie’ Durham, vertelt... 

Alle publiciteit rondom Okkie en zijn nieuwe gevangenisstraf heeft ervoor gezorgd dat Nino behoorlijk werd geconfronteerd met het verleden van zijn vader. Dit tot groot verdriet van Melisa. ‘Nino wist tot vorig jaar niets van de kunstroof af,’ zegt Melisa. ‘Hij werd daar door de kinderen uit zijn klas over aangesproken, die hadden dat weer van hun ouders gehoord. Dat vond ik erg vervelend voor Nino, want hij wist op dat moment van niets, en kwam helemaal overstuur thuis. Jouw vader zat in de gevangenis, daar kom jij later zeker ook, werd tegen hem gezegd. Dat is niet leuk voor een kind. Dat heeft me veel pijn gedaan. Intussen weet Nino wel wat er aan de hand is, maar het is triest hoe anderen daar steeds op reageren.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 29 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, doneert de opbrengst van de t-shirts met zijn beeltenis aan het goede doel. Van elk shirt gaat vanaf nu 10 euro naar het ziekenhuis waar Jada, het nichtje van zijn vrouw, wordt behandeld.

Door: SHOW

Smit’s t-shirts zijn een mega succes: gekkenhuis is het wel. Steeds meer mensen bestellen er een, Armin van Buuren vraagt er ook een. En dat is allemaal leuk en aardig maar de kankerbehandeling van kinderen is pas echt heel belangrijk, vindt Bas. Dus besluit hij het succes van de t-shirts te koppelen aan dit goede doel.

Jada

Jada, het dochtertje van Ronald Doornbos en Chantal Bles (de nicht van Nicolette), heeft een grote tumor met uitzaaiingen en moet daarvoor zware behandelingen ondergaan. Na een operatie ruim een week geleden is ze gelukkig wel weer thuis bij haar ouders. Eind vorig week noemde Chantal de kleine Jada nog een 'bizar sterkte bikkel'.

4000 euro

Bas: 'Het blijft belachelijk en onbegrijpelijk dat mensen met een shirt met mijn hoofd erop lopen, maar afgelopen dagen is er ruim 4000 euro gestort naar het goede doel en dat maakt het acceptabel.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Show | Beeld: Peter Smulders