chantal janzen

Chantal Janzen geniet volop van haar verlof. De presentatrice zit naar eigen zeggen in een babybubbel en is niet van plan om daar uit te komen.

Knuffelen

Chantal beviel eind maart van zoontje Bobby. Sindsdien spendeert ze elke minuut met haar gezin, en dan vooral het knuffelen van baby Bobby. De BN'er deelt een foto waarop de kleine knul op haar borst ligt. "Momenteel in een babybubbel," schrijft ze bij de vertederende foto. Het kiekje maakt veel lovende reacties los. "Dit is zo'n heerlijke tijd," reageert een volger. "Vooral lekker in je babybubbel blijven zitten," schrijft een andere fan. 

 

Currently in a Baby Bubble #noplanstogetoutofit❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Beeld: Edwin Smulders

Het was vorige week al een onderwerp waar men, inclusief Story, niet over uitgesproken raakte. Wáár was Sander, de Nederlandse vlam van Sylvie, tijdens haar 40ste verjaardag? Nu wordt maar al te goed duidelijk hoe de vork in de steel zit... De twee zouden niet langer samen zijn.

De relatie tussen Sylvie en de arts lijkt geen lang leven beschoren. Het is nog maar net bekend dat de twee met elkaar aanpappen, voordat er alweer de geruchten de wereld in worden geholpen dat Sylvie er een punt achterzet. En dat terwijl ze in hem een tweede Rafael, haar grote liefde, vond.

Tijdens haar verjaardagsspeech viel de naam van Sander immers al geen één keer. Iedereen werd uitvoerig bedankt. Haar broer, haar ouders, haar vrienden. Allen stonden ze haar bij in goede én slechte tijden. Maar voor Sander was er geen plek... Nu is duidelijk waarom: de stekker is uit de relatie getrokken aldus het Duitse blad Gala.

Sylvie zal zoals altijd haar mond houden over haar privéleven, maar zoals je ondertussen gewend bent is er altijd wel een 'intimi' die verslag doet van de huidige stand van zaken... Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: Peter Smulders