Chantal Janzen dacht haar 1-jarige zoontje Bobby een leuk cadeau te doen. Er staat nu een klein keukentje in het huis. Maar Bobby beleeft vooral plezier aan de bijbehorende pan, met alle gevolgen van dien...

Bobby wil de pan namelijk niet meer loslaten, laat zijn moeder op Instagram weten. 'Sindsdien is ie levensgevaarlijk,' grapt ze. 'Benader hem niet zelf en zoek hulp in nabije omgeving.' Mocht iemand Bobby wel tegenkomen, dan heeft Chantal nog een tip. 'Of gooi een boterham met kaas naar hem toe om de gemoederen te bedaren en het wezen af te leiden en laat u niet misleiden door het nette kapsel. Schijn bedriegt. Dat zijn juist de ergste. Kom niet dichterbij. Check die verbeten blik.' De moeder van twee is naar eigen zeggen al drie keer in haar gezicht 'gejetst' door haar zoontje. 

Article continues after the ad

Hilarisch

Chantals fans liggen in een scheur om Bobby met de pan. 'Hij kijkt er ook zo ontzettend ondeugend bij, heerlijk,' reageert een fan. Anderen zijn niet zo onder de indruk van de 'waarschuwing'. 'Ik durf het wel te proberen,' schrijft actrice Melissa Drost. 

Samengesteld gezin

Chantal werd eind maart 2018 de trotse moeder van Bobby. De presentatrice en haar man Marco Geeratz hebben nog een zoon, James. Uit een eerder huwelijk heeft Marco nog drie kinderen.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.