Leco van Zadelhoff en zijn vrouwen, daar heeft hij er veel van. Caroline Tensen, Angela Groothuizen, maar ook Chantal Janzen is dol op de visagist van de sterren.

De presentatrice deelt een sentimenteel bericht op social media over de innige vriendschap. 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik, vrij sentimenteel mijmerend over onze innige vriendschap, met ‘n zucht: ‘Als ik jou toch niet was tegengekomen in mn leven...’ Hij: ‘Dan had je nu nog steeds rare wenkbrauwen, blauwe oogschaduw en ‘n scheve pony’. Of: Hij: ‘Hoe zou je eruit willen zien voor de shoot vandaag?’ Ik: ‘Als Claudia Schiffer’ Hij: ‘Schat ik ben ‘n visagist, geen dokter’. Ik hou van hem. Heel veel.💙 Werken met je een van je beste vrienden is het leukst. #alheullang #twintigjaar #yep #goldenoldies #debeste #deliefste #doordikendun #noujadun #dunner #welnormaalblijvendoen #wijlikkennietaaneendoperwt #foodisourlife #liefde #vooraltijd #vriendenvoorhetleven Hebben jullie ook aan je werk goeie vrienden/vriendinnen overgehouden? Tag die favo bitches for life👇

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Scheve pony

‘Als ik jou toch niet was tegengekomen in mn leven...’, zo begint de presentatrice haar bericht. Mooie woorden, die bij Leco iets anders aankomen dan gedacht. Hij heeft namelijk de lolbroek aan vandaag. 'Dan had je nu nog steeds rare wenkbrauwen, blauwe ogen en een scheve pony', zo beantwoordt de visagist de 'liefdesverklaring' van Chantal.

Pret voor tien

Ach, dat is precies de reden waarom de presentatrice zoveel van Leco houdt. De twee hebben altijd pret voor tien. 'Ik hou van hem. Heel veel. Werken met een van je beste vrienden is het leukst.' En de visagist gaat vervolgens weer over tot de orde van de dag. 'Hoe zou je eruit willen zien voor de shoot vandaag?’ Chantal: ‘Als Claudia Schiffer’. ‘Schat ik ben ‘n visagist, geen dokter’, aldus lollige Leco. 

Bobby de geluidsman

Chantal is op dit moment druk met The Voice of Holland (waar ze haar eigen geluidsman voor heeft in de vorm van zoontje Bobby) en natuurlijk met de voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival. De ontgroening in de vorm van de loting heeft ze alvast gehad. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leader check: ✅ Ik had maar 1 eis toen ik ja zei op het presenteren van @thevoiceofholland : met de liveshows wil ik mn eigen geluidsman mee. Hij lijkt hier wat laconiek, maar dat is gewoon zijn manier van werken. Dus geen zorgen @kesvandenbroek @sophiakruithof @danilokuiters @sanneromeemusic @_theofficialcj_ @aprildarby , vrijdagavond heeft ie t allemaal onder controle. En ik zal zorgen dat ie n broek aantrekt. Voor t geval we n storing hebben en hij t podium op moet. Of we trekken gewoon allemaal geen broek aan, dat kan ook. Solidariteit. Morgen, 20.30u @rtl4 de eerste liveshow @thevoiceofholland #leadercheck #thenoiseofholland

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Beeld: Peter Smulders | Bron: Instagram

Ja, ik wil..Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.