Gisteravond was het weer zover: het nieuwe seizoen van Married at First Sight. Tijdens de testdagen worden de potentiele kandidaten onder andere gevraagd wat hun type man of vrouw is. Een van de deelnemers dit jaar noemt Chantal Janzen. En natuurlijk kan de presentatrice het niet laten om daar met een eerlijke, maar vooral hilarische foto op te reageren. 

'Ja zo zit ik er bij als ik eenn avond vrij heb,' start de presentatrice het verhaal. 'Met m'n bril op m'n ingevette blote billenbek, voor mij niks raars aan.'

Article continues after the ad

Hilarische reactie

'Vanavond zat ik Married at first sight te kijken en moest James lachen bij dit fragment en maakte deze foto,' schrijft ze bij haar post op Instagram. Daarop is een stukje uit het programma te zien waarop een kandidaat uitspreekt dat Chantal Janzen wel zijn type vrouw is. Op de tweede foto die de presentatrice plaats is te zien hoe ze in haar badjas en roze fleece sokken naar het programma kijkt, en dat zorgt voor veel hilariteit bij haar volgers. 

De tekst gaat verder onder de foto

Liefdesadvies

Maar naast Chantal zag de beste man ook Eveline Stallaart wel zitten. Daarom adviseert Chantal de man maar voor Eveline te kiezen: 'Ik zou zeggen, richt al je pijlen op die Eveline, beste man. Al weet ik zeker dat zij als seksuoloog mijn roze fleece sokken absoluut kan waarderen, aldus Chantal Janzen. 

Roze sokken

Eveline reageert dan ook onder de post van Chantal Janzen: ‘Dankjewel lieve Chantal, wat attent van je! Ik zou zeggen hij heeft SMAAK!’. Waarop Chantal alleen maar reageert: ‘Zeg me alsjeblieft dat jij ook roze fleecesokken hebt.’ Dat wordt bevestigd door de seksuologe. Inmiddels heeft ze zelf met een foto gereageerd op de post van Chantal. 'Hier is 'ie dan, met roze sokken onder mijn snuggy natuurlijk,' plaatst de seksuoloog op haar Instagram Stories.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.