Chantal Janzen blijft als een van de weinige sterren nog gewoon bij RTL. Haar collega Linda de Mol vertrok wél naar Talpa, maar daar ligt Janzen niet wakker van. Sterker nog, ze geeft Linda groot gelijk.

In een interview met Veronica Magazine vertelt de presentatrice: 'Als mijn broer een zender zou beginnen, zou ik daar ook naartoe gaan.' Wel vond ze alle commotie rondom het afscheid van Linda een beetje overdreven. 'Of ik een videoboodschap met felicitaties wilde opnemen. Ik dacht: nou wordt-ie helemaal mooi: zij gaat weg bij de zender en nu moet ik HAAR feliciteren.' Ze vervolgt: 'Ik vond het ook best en beetje dom allemaal, die haast dramatische filmpjes van bekendheden over Linda's vertrek (...) Het was verdorie alsof ze niet lang meer had. Er heerste zo'n grafstemming.'

Article continues after the ad

Het is maar televisie

Chantal zal dan ook niet wakker liggen van het vertrek van de Mol. 'Ik vind het volledig legitiem dat ze daarheen gaat. En het is verdorie maar televisie.' Chantal heeft veel respect voor Linda, maar heeft nooit een programma met haar gemaakt. 'Ik werkte niet met haar samen. Wat dat betreft vind ik het niet erg.' Wel geeft Janzen aan het jammer te vinden dat de presentatrice populaire programma's als Miljoenenjacht meeneemt naar SBS.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders