Chantal Janzen is al een aantal jaar gelukkig moeder van twee zoons: James (13) en Bobby (4). In de nieuwe &C Oh Baby-editie vertelt de presentatrice over haar bevalling. Moraal van het verhaal? Chantal had vooral honger en werd geteisterd door moeheid.

In de Oh Baby-editie geeft Janzen tips mee aan aanstaande moeders over wat onder andere mee moet in de vluchtkoffer naar het ziekenhuis.

Snacks

De vluchtkoffer bevat de belangrijkste dingen voor als iemand op het punt staat om te bevallen, maar wat volgens Chantal écht niet mag ontbreken is het volgende: 'Schone T-shirts en vooral veel eten. Snacks. Ik at me de pleuris daar. Voor, na en tijdens de bevalling', staat in het blad.

Eerste bevalling

Toen Chantal net moeder was geworden van James stond de periode na de bevalling, de periode van nieuw moederschap, vooral in het teken van moe zijn. Voor zowel haar man Marco, als voor haarzelf. 'Niet slapen is echt het ergste wat er is. We hebben zo ontzettend lang slecht geslapen toen James klein was.' Dat zoontje Bobby zo'n negen jaar later geboren wordt geboren heeft dan ook zo zijn redenen gehad. 'We ­waren jarenlang kapót.'

Article continues after the ad

Moeheid

Met Bobby vertelt Chantal een stuk minder last te hebben gehad van moeheid. Alhoewel, dat was totdat het gezin terugkwam van een vakantie op de Malediven. 'Dat lieve jongetje dat altijd zo makkelijk in slaap viel, was veranderd in een baby die zo vaak wakker werd ‘s nachts. Ik heb liters foundation en camouflagestick op mijn gare hoofd moeten smeren om maar een beetje fatsoenlijk op tv te verschijnen', aldus Janzen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.