De zoon van Chantal Janzen is inmiddels oud genoeg om met zijn moeder op stap te gaan. En dus gingen de twee maandag naar de bioscoop en een hapje eten. Even quality time samen.

'Hij mag dan zeggen wat en waar. En ik word er altijd wijzer van', schrijft de presentatrice bij een foto op Instagram.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij hadden ‘n avondje uit met zn tweeen. Dat doen we zo nu en dan. Eerst bioscoop, daarna uiteten. Hij mag dan zeggen wat en waar. En ik word er altijd wijzer van. Zoals dat Perr Schuurs het verdient om in de basis te staan, dat je echt heel snel nieuwe vrienden maakt als je in de brugklas komt, dat Queen hun eerste internationale hit Killer Queen was, dat het ‘s ochtends heel fijn is om een frisse neus te halen voor school, dat je zelf ook best een Hollywood-film kunt maken maar dat je daar wel best lang mee bezig zal zijn, dat whatsappen met opa en oma altijd grappig is, dat Rami Malek ook in Night at the Museum speelde, en dat Dylan Haegens echt ‘n rare kat heeft. Aan het eind van de avond wilde hij midden in een wolkbreuk toch liever lopend naar huis ipv n tram ‘omdat je als je loopt altijd nog rare of nieuwe dingen kunt ontdekken, als je maar goed rond kijkt’. ❤️Liefste grote kleine jongen. Hij gaat nog zoveel raars, leuks, nieuws en moois ontdekken met rondkijken. Ik vind t soms lastig als ik erover nadenk dat hij over 1,5 jaar naar de middelbare school gaat, terwijl ik me voor had genomen om over zoiets nooit zo’n melancholische moeder te worden. Maar ja, blijkbaar ben ik dat dan toch soms. Maar naast dat het mooi is om ze groter te zien worden is datzelfde toch af en toe ook gewoon lastig? Toch? Toch? Toch? Moeders en vaders zeg ja

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Kleintjes worden groot

Zoon James (11) geniet op de foto van een ijscoupe. Chantal vertelt eerlijk dat ze het lastig vindt dat hij al over anderhalf jaar naar de middelbare school gaat. 'Liefste grote kleine jongen. Ik had me nog zo voorgenomen om over zoiets nooit zo’n melancholische moeder te worden. Maar ja, blijkbaar ben ik dat dan toch soms. Hij gaat nog zoveel raars, leuks, nieuws en moois ontdekken met rondkijken', schrijft de presentatrice.

Eurovisie

Chantal is op dit moment druk met The Voice of Holland. En natuurlijk met de voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival. De ontgroening in de vorm van de loting heeft ze alvast gehad.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Instagram

Ja, ik wil..Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.