Chantal Janzen is dolblij met haar tweede zwangerschap, maar minder blij met haar bolle babybuikje. En dat maakt ze op een hilarische manier duidelijk. 

Platte buik

De blondine is vijf maanden in verwachting van haar tweede zoon. De zwangerschap lijkt voorspoedig, maar ze verlangt terug naar haar oude figuur. Ze plaatst een foto van haar afgetrainde lijf van voor de zwangerschap. "De politie vraagt uw aandacht voor het volgende: vrouw met platte buik gezocht, al zeker vijf maanden niet meer gezien. Althans, niet meer in deze hoedanigheid. Het signalement van de vrouw ten tijde van deze foto: een vrouw met een sproeterige, door de zon licht getinte huidskleur, blauwe ogen, ongeveer 1.68 cm lang, slank postuur (toen nog), 38 jaar oud. Ze droeg: niet veel," grapt Chantal.

 

De politie vraagt uw aandacht voor het volgende: Vrouw met platte buik gezocht, al zeker 5 maanden niet meer gezien. Althans, niet meer in deze hoedanigheid. Het signalement van de vrouw ten tijde van deze foto: Een vrouw met een sproeterige, door de zon licht getinte huidskleur, blauwe ogen, ongeveer 1.68 cm lang, slank postuur (toen nog), 38 jaar oud. Ze droeg: Niet veel. Een roze broekje met blauwe top, met potlood aangezette wenkbrauwen, die dag geen mascara (schijnbaar zeer uitzonderlijk), en meestal lipgloss op de mond. Al kan dit tegenwoordig ook vet zijn van dergelijke versnaperingen. Ook al speelde deze zaak al langer geleden, de familie (wellicht vooral partner) wil deze vrouw graag terugzien. Het schijnt echter dat ze vrij rondloopt maar vrijwel onherkenbaar is geworden. Herkent u toch de vrouw, of heeft u informatie over deze zaak die bij de politie nog niet bekend is, meld dit dan via dit account. Dankuwel.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders