Chantal Janzen is al jaren gelukkig met haar grote liefde Marco. Toch vraagt de presentatrice zich af of ze nog een beetje kan flirten. Na wat moed verzamelt te hebben, probeert ze het bij haar man. Iets wat anders uitpakte dan dat ze gehoopt had. 

In haar column voor de nieuwste &C schrijft ze over het onderwerp flirten. Chantal kan er, naar eigen zeggen, namelijk helemaal niets van. 

Flirten

'Ik denk dat ik in heel mijn leven nog nooit bewust met iemand heb geflirt', schrijft ze. Hierdoor besluit de presentatrice om het eens te proberen bij haar man Marco. 

Poging

Terwijl hun zoontje Bobby aan het spelen is, gooit Chantal haar charmes in de strijd. 'Ik stond wat op te ruimen en terwijl ik dat deed, keek ik hem dus aan op mijn allerzwoelst. Althans, dat was het idee. Ja, hij keek terug, maar dan niet op de manier die ik verwacht had.' 

Article continues after the ad

Mislukt

Chantal onthult dat haar man 'verward' naar haar keek en daarna gebeurde er iets hilarisch. 'Bobby volgde zijn blik, keek me even aan en zei toen: ‘Mama, wat heb je met je oog?’ Waarna Marco keihard begon te lachen, Bobby geïrriteerd raakte en ik een illusie armer de vaatwasser maar ging inruimen.' Hoewel deze poging mislukte, ambieert Chantal het ook niet om te flirten. Wel geeft ze aan iets anders te doen. 

Bewonderen

Zo schrijft de presentatrice dat ze meer aan 'bewonderen' doet. 'En als ik dan al een bewonderende blik op iemand werp, is dat eigenlijk altijd op mensen in wie ik iets leuks, goeds of moois zie. Al denk ik niet dat dat flirten is. Het is meer bewondering uiten voor iemands uitstraling, kleding, humor, handdruk, wat dan ook.' 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.