Chantal Janzen jank-dag

Soms heb je van die dagen dat het allemaal niet mee zit en dat je gewoon zin hebt om lekker je bed in te kruipen of om lekker een potje te janken. Dat laatste, daar heeft Chantal Janzen nu last van.

In haar verhaal op Instagram schrijft de presentatrice: ‘Heb een jank-dag. Geen idee waarom. Maakt ook niet uit of het iets stoms of leuks is. Janken. De hele tijd. Net nog om een groene Balisto. Nou, dan weet je het wel. Maar goed dat mijn man niet met me zit opgescheept het hele weekend.’

Article continues after the ad

Maar de twee zijn juist dít weekend even samen op pad... ‘Oh wacht. #weekendsamenweg #armeman’, schrijft Chantal. Wat dus een gezellig weekend weg moest worden, eindigt nu in een huilfestijn.

Grote liefde

Chantal stapte in 2014 in het huwelijksbootje met haar grote liefde Marco Geeratz en de twee zijn hartstikke happy. Maar toch is de presentatrice af en toe onzeker over haar relatie. Het idee dat Marco haar op een dag zal verlaten, bezorgt haar angsten, liet ze eerder dit jaar weten in haar column in de &C.

Verlatingsangst

Als Marco haar ooit verlaat, zit er volgens de blondine maar één ding op: dan blijft ze voor altijd vrijgezel. ‘Dan neem ik 28 konijnen, zes katten, tien ­koikarpers, twee salamanders, een gekko, vier komodovaranen en een dwergpony. En die slapen allemaal, elke avond, bij mij in bed. Geen man die daar zin in heeft. Mooi. Ben ik daar ook ­meteen vanaf’, aldus Chantal.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.