Chantal Janzen gaat voor haar nieuwe programma Chantals Pyjama Party langs bij onder meer Gerard Joling, Corry Konings en Waylon. Ook Alex Klaasen, Famke Louise, Patrick Martens, Anna Nooshin en Trijntje Oosterhuis zijn in het eerste seizoen te zien.

Chantals Pyjama Party is de opvolger van Chantal blijft slapen, dat tussen 2013 en 2017 op tv was. Opnieuw loopt Chantal een dagje mee in het leven van bekende Nederlanders, inclusief logeerpartijtje. De gastheer of -vrouw krijgt er nu echter ook een pyjamaparty bij. "Van slapen komt het nog lang niet", zo kondigt RTL maandag aan.

Article continues after the ad

Nieuw format

RTL moest aan het format sleutelen omdat Chantal blijft slapen uit de stal van Talpa komt en eigenaar John de Mol alle eigen producties naar de zenders van SBS wilde halen. De eerste aflevering wordt op 5 september uitgezonden. Het seizoen wordt groots afgesloten op 15 en 16 november als Chantal twee pyjamafeesten geeft in de Ziggo Dome. Hier zijn onder anderen Maan, Tony Junior, Famke Louise en Corry Konings bij.

Chantals Pyjama Party

En er is meer... Op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november geeft Chantal de allergrootste pyjama party van Nederland. Op een gigantisch bed midden in Ziggo Dome ontvangt ze hier samen met 15.000 mensen haar bekende slaapgasten, waaronder Lil’ Kleine, Glennis Crace, Maan, Victor Mids, Tony Junior, Wibi Soerjadi, Famke Louise en Tijl Beckand. Met een show bomvol amusement en muziek wordt het een avond waarop dromen uitkomen. “Het wordt voor iedereen de pyjamaparty van hun dromen!”

Meer weten over de allergrootste pyjama party van Nederland? Lees hier verder! 

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.