Chantal Janzen heeft gemengde gevoelens over haar zoon die steeds ouder wordt. Aan de ene kant wil ze dat James (11) de wereld ontdekt, maar aan de andere kant wil ze dat hij voor altijd klein blijft.

'Och m’n James, och m’n hart,' schrijft de presentatrice bij een kiekje met haar oudste zoon. Een liefdesexplosie, aldus Chantal. 'Stop met groeien,' schrijft ze erbij. Maar dan: 'Groei maar fijn. Of nee, toch niet. Jawel, wordt maar groot. Nee, niet zo snel. Stop de tijd. Ga je gang. Blijf altijd bij mij. Ontdek de wereld maar. Ik zou je het liefste in een doosje willen doen.' De blondine weet niet precies wat ze wil. 'Nou dit dus allemaal tegelijk.'

Ziekenhuisopname

James heeft zijn moeder vorige maand flink laten schrikken. De presentatrice plaatste op Instagram een foto van haar zoon in het ziekenhuis. 'En dan lig je aan het begin van je zomervakantie in het ziekenhuis met een blindedarmontsteking. Stom!,' aldus de blondine. 'Maar zoals James zelf zegt: 'Het komt vast snel weer goed'. En zo is het! Trots op onze lieve, dappere munchkin.' Gelukkig mocht hij snel weer naar huis en is hij weer de oude.

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.