Chantal Janzen neemt geen blad voor de mond. Oók niet als het gaat om haar seksleven. In de nieuwste &C vertelt ze openhartig over hoe het er bij haar in de slaapkamer aan toegaat.

Omdat het blad deze maand geheel in het teken stond van seks, kan de presentatrice natuurlijk niet achterblijven. Daarom deelt ze haar seksdagboek. 'Als je een nummer over sex maakt, kun je natuurlijk geen editorial schrijven over het tropisch regenwoud en de klimaatschommelingen', aldus Chantal.

Article continues after the ad

Weekend

Hierin laat ze weten dat het weekend hét moment was waarin ze hoopte van bil te kunnen gaan. 'Jammer genoeg stormde er op het moment suprême een tienjarige binnen na een nachtmerrie over ‘een aap met een blauwe trui die ‘m achternazat.' Wanneer ze zondag opnieuw een poging waagt, loopt het weer mis. 'Gesnurk hoorbaar na welgeteld zes minuten.'

Woensdag

Maar woensdag heeft Chantal meer geluk. 'Wel meteen afgerold, -geveegd en -gemat, want God weet hoe vroeg Bobby wakker is de volgend ochtend.' Hoewel ze het regelmatig 'gezellig' met elkaar hebben, vindt Janzen alsnog dat ze het niet genoeg doen. Wat haar partner hiervan vindt, is niet helemaal duidelijk.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders