Chantal Janzen heeft twee prachtige zoons, James (12) en Bobby (3). Maar niet alleen de presentatrice kan niet zonder haar kinderen, ook de twee broertjes blijken onafscheidelijk van elkaar. 

Groot geluk voor Chantal Janzen

Op Instagram deelt Chantal de video van haar twee zoontjes. De broers rennen naar elkaar toe en vliegen elkaar in de armen. 'Je denkt wellicht ‘Zo, die hebben elkaar zeker lang niet gezien’. Nee, dit was nadat ze 5 uur niet in elkaars buurt waren geweest', schrijft de actrice bij de post. De moeder beschrijft het ook wel als 'Groot geluk ❤️ '. 

Mooie boodschap

Daarna deelt ze nog een mooie boodschap, die flink binnenkomt bij vele volgers. 'Ben maar lief voor elkaar. Soms kan het zomaar ineens allemaal anders zijn 🙏🏻 '.

Zoete beelden

Collega's van Janzen smelten massaal weg bij deze té zoete beelden. Winston Gerschtanowitz schrijft: 'Wat heerlijk dit 😍😍😍'. Lieke van Lexmond, Leontine Borsato en Bobbi Eden laten vele hartjes achter onder de post. Bibi Breijman moet er zelf een traantje van laten, net als meerdere volgers van Chantal Janzen. 

Article continues after the ad

De tekst gaat door onder de post.

Nieuwe klus

Na Ilse DeLange, Linda de Mol (vroeger) en Sylvie Meis krijgt ook Chantal Janzen een baantje als jurylid in Duitsland. De presentatrice krijgt een plekje in het nieuwe seizoen van Das Supertalent, de Duitse versie van Holland's Got Talent. 'Lieve mensen ik vind het een ongelofelijk grote eer dat ik gevraagd ben door RTL Deutschland om dit najaar voor hun zender plaats te nemen in de jury', schrijft Chantal op Instagram. 'Ik verheug me er ontzettend op om al het talent daar op het podium te zien!'

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.