Chantal Janzen (42) ontving vandaag een wel heel lief kiekje van haar man en zoontje Bobby. Het vader-zoon moment steelt niet alleen het hart van de presentatrice zelf, maar ook die van haar volgers.

'M.Rodini en ze vader ❤️', schrijft Chantal bij het zoete plaatje. 'DIT zijn nou de selfies die je wil krijgen op de vroege morgen.' In de hashtags maakt Janzen nog duidelijk dat ze weet dat het 'zijn' vader is, maar dat ze 'ze' vader schrijft voor de lol en als een kleine ergernis omdat veel mensen nu zo schrijven.

Tekst gaat verder onder de post.

Maakt je dag

Volgers smelten helemaal weg bij de foto. Iemand reageert: 'Haha wat een heerlijkheid. Dit maakt toch je dag😍 #endiehashtagsook #m’nofmijnschijntheelmoeilijktezijn 😂🤷🏼‍♀️.' Ook een ander laat achter: 'Je hashtags zijn weer om te gieren😂😂.' Verder laten Dan Karaty en Sanne Vogel nog een emoji met hartjesogen achter.

Article continues after the ad

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James en Bobby. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.