Zon, zee, strand: Chantal Janzen geniet met volle teugen van haar zomervakantie. Niet alleen haar volgeplande agenda heeft ze thuis gelaten, maar ook haar make-uptas. De presentatrice deelt een vakantieselfie zonder opsmuk.

Chantal laat haar fans meegenieten van haar zonnige bestemming. 'Ik zeg, de hartelijke sproeten terug aan iedereen,' schrijft ze op Instagram. De bloedmooie blondine maakt een foto van zichzelf in haar vakantiehuis. Dankzij de zon heeft de moeder van twee er flink wat zomersproeten bij gekregen. Dat Chantal haar sproetjes laat zien, raakt een aantal fans. 'Jij bent wel een voorbeeld voor onze dochter die haar sproeten niet zo leuk vindt nu ze puber is... thanks daarvoor,' laat een fan weten. Chantal is ontroerd en herkent het verhaal: 'Dat had ik ook altijd! Doe je dochter n kus op dr sproeten en zeg dat t overgaat.'

Article continues after the ad

Puur natuur

Fans complimenteren haar ook om haar natuurlijke schoonheid. Make-up doet de presentatrice namelijk niet op tijdens vakantie. En dat hoeft ook niet als je voornamelijk rond het zwembad vertoeft. 'Veel knapper en jeugdiger dan met alle make-up op,' reageert een volger.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders