Chantal Janzen (40) en haar geliefde Marco Geeratz (47) hebben er een romantisch weekend op zitten. De twee vierden dat ze vijf jaar geleden elkaar het jawoord gaven, waarvan de presentatrice een tweetal foto’s deelt. Een perfecte voor Instagram én een realistische.

Bij de kiekjes schrijft Chantal dat het “vijfjarig trouwjubileum-weekend om te janken zo fijn was”. Wat de blondine ook al in haar Instagram Stories schreef en ook bij deze post laat weten, is dat ze helaas wel een “jankdag” had. “Goeie timing”, merkt ze op. “Maar ja, kan gebeuren. Hebben we allemaal weleens. Durf te delen, eerlijk op Insta.”

Article continues after the ad

Liefde

Dat ze een emotionele bui had, heeft volgens Chantal te maken met verschillende dingen. Zo blijkt uit de hashtags dat het de hormonen waren, maar het ook samenhangt met moeheid en het moeder zijn. Volgens de presentatrice bleef haar man haar wel leuk vinden. “Echte liefde”, schrijft ze.

Complimenten

Bekende sterren reageren vol lof onder de romantische kiekjes. “Prachtig stel!”, klinkt het compliment van Gordon. Halina Reijn vult aan: “Knappe mensen met lieve ogen.”

Happy family

Chantal en Marco werden eind maart 2018 de trotse ouders van zoontje Bobby. Het stel heeft samen nog een zoon, James. Uit een eerder huwelijk heeft Geeratz nog drie kinderen.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.