Dat het zoontje van Chantal Janzen (41) soms behoorlijk ondeugend kan zijn, is inmiddels geen geheim meer. Toch geniet de presentatrice met volle teugen van de kleine Bobby.

Het jongetje kijkt namelijk guitig de camera in en mama Chantal schrijft bij het kiekje: 'Oooh dit hoofd❤️'

Article continues after the ad

Heerlijk 

Daar kunnen volgers zich alleen maar bij aansluiten. 'Heeeeeeerlijk😍', reageert Kim-Lian van der Meij. Presentator Winston Gerschtanowitz merkt slechts op: 'Wat leuk.' Ook Renze Klamer laat nog van zich horen: 'Sweeeeeet.'

Zo moeder, zo zoon

Maar het blijkt toch echt een gevalletje 'zo moeder, zo zoon' te zijn volgens volgers. 'Wat lijkt hij toch op jou 😍😍😂' en 'hij lijkt ook sprekend op jou 😍', is te lezen. 'Wat een gezellige foto. En wat een boevenhoofd 😁', schrijft een ander. 'Hahaha... jouw hoofd is net zo prachtig!😍' en 'net zo'n artiest als zijn moeder!', is ook nog terug te vinden in de reacties.

Samengesteld gezin

In haar twintiger jaren werd Chantal stiefmoeder van drie bonuskinderen. 'Dat was best even wennen', gaf ze onlangs toe. 'Een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met z’n allen. En dat hebben we gedaan. Samen met m’n eerste grote liefde.' Inmiddels zijn ze als gezin ‘vergroeid’, hoe pittig het soms ook was. 'Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met z’n vieren’ zijn.'

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Of daar in de (nabije) toekomst nog een derde bij komt, verklapte Janzen eerder in haar eigen magazine &C. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.