Ouders hebben het druk met de kids, werk, huishoudelijke taken, hun sociale kring en vaak ook nog hobby's. Eén op één tijd met de kids schiet er dan nog wel eens bij in. Chantal Bles maakt hier extra tijd voor vrij, omdat zowel zij als haar zoontje Josh daar behoefte aan hebben. Nu de kleine nog niet iedere dag naar school hoeft, maken de twee daar mooi gebruik van.

'Met Jada heb ik veel een op een momenten gehad, met een tweede kindje zal dat altijd wat minder zijn', schrijft Chantal bij een kiekje met haar zoon. 'Maar ik merk dat zowel josh als ik daar ook echt behoefte aan hebben.' ❤️

'Wat hou ik toch intens van ons zonnestraaltje'

De interieurstylist vervolgt: 'Nu hij nog niet iedere dag naar school gaat pakken we dan ook zoveel mogelijk van deze momenten! En wanneer hij dan even mee mag naar mijn werk dan is hij zo trots als een Pauw! Wat hou ik toch intens veel van ons zonnestraaltje.'

Nierkanker

Chantal Bles en Robert Doornbos hebben ook nog een dochter, Jada. Bij de kleine meid werd in 2018 nierkanker met uitzaaiingen geconstateerd. Het was het diepste dal voor het gezin. 'Ik weet nog dat ik op een nacht niet in het ziekenhuis mocht blijven bij Chantal en Jada. Mijn slaapplek was in het Ronald McDonald Huis, aan de overkant', vertelt vader Robert in Beau Monde. 'Normaal huil ik nooit, maar nu ging het de hele nacht door.' Gelukkig gaat het inmiddels weer goed met Jada. 

Article continues after the ad

Dankbaarder

De ziekte heeft ervoor gezorgd dat Chantal en Robert een stuk dankbaarder in het leven staan: 'Ik ben niet zo van de Engelse termen, maar je kunt ‘count your blessings’ moeilijk vertalen'.

Huwelijksbootje

Bles en Doornbos stappen binnenkort eindelijk in het huwelijksbootje. De voormalig autocoureur is deze kerst voor een tweede keer op zijn knieën gegaan en heeft zijn vriendin opnieuw ten huwelijk gevraagd. Op Instagram liet Chantal weten dat ze tien jaar geleden ook door Robert ten huwelijk is gevraagd. Door alle tegenslagen zijn de twee nooit getrouwd. Het geluk lacht het stel inmiddels weer een beetje toe en het ziet ernaar uit dat de trouwerij binnenkort werkelijkheid wordt. 

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.