Chantal Bles en haar gezin pakken de draad langzaam weer op na een zware periode. Dochtertje Jada is sinds januari kankervrij, en zit steeds beter in haar vel.

De styliste van de sterren deelt een vertederende foto van haar dochtertje bij het water, gehuld in een ballerinapakje. 'Dreaming,' schrijft ze bij het kiekje. Ook vader Robert Doornbos is apetrots op zijn meisje, en plaatst ook een foto van de ballerina. 'Dromen worden realiteit,' luidt het bijschrift. De foto van de sterke Jada krijgt enorm veel reacties. 'Wereldfoto!', reageert Anouk Smulders. 'Mijn lieverdje,' schrijft Nicolette van Dam. 

Article continues after the ad

Gestreden als leeuwinnen

Het gezin ging vorig jaar door een hel toen de kleine Jada een hersentumor bleek te hebben. In januari had Jada haar laatste chemobehandeling. '9 maanden lang hebben we gestreden als leeuwinnen met een lach en een traan, samen met onze dierbaren om ons heen,' schreef de styliste destijds. 'Wat hebben wij veel van jou geleerd! Wat een kracht en levenslust heb jij! Wat zijn wij ongelooflijk trots op jou! Nu gaan we werken aan jouw herstel en alle emoties en gebeurtenissen proberen een plekje te geven.'

Broertje Josh

In juli vorig jaar werd Jada grote zus, toen haar broertje Josh ter wereld kwam.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders