Het is geen makkelijke tijd geweest voor Chantal Bles en haar man Robert Doornbos. Bij hun dochtertje Jada werd kanker geconstateerd, waarvan ze nu gelukkig schoon is verklaard. Nu geniet het gezin weer met volle teugen, maar vorig jaar was dat nog wel even anders.

Chantal schrijft bij het kiekje: 'Precies een jaar geleden, in april, liep ik op hetzelfde weilandje met Jada aan dezelfde hand en Josh in mijn buik. 20 weken zwanger en in gedachten een gezond prinsesje aan mijn zijde. Nog geen week later kwamen wij tot de ontdekking dat Jada niet gezond was.'

Onbezorgd

Ze vervolgt: 'De dag op deze boerderij, een onbezorgde dag weet ik nog als de dag van gisteren.. Ook vandaag, stond ik er met de grootste glimlach, vol trots met mijn, nu echt gezonde prinses aan mijn hand en mijn prinsje op mijn arm… Lieve allemaal, count your blessings.' Niet lang daarna werd een grote tumor ontdekt bij het meisje en moest ze verschillende chemotherapieën en operaties ondergaan. Chantal is dan ook maar wat trots op haar dochter en kan gelukkig zeggen dat Jada sinds februari kankervrij is.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders, Instagram