Chaira Borderslee gaf zich letterlijk en figuurlijk bloot om de liefde te vinden. De musicalster leek haar Adam gevonden te hebben in wijnhandelaar Ruben. De liefde heeft Chaira inmiddels gevonden, maar het is niet wat je denkt... 

Article continues after the ad

Lees ook: Inge de Bruijn onthult hoe het gaat na Adam zkt. Eva VIPS

Nieuwe liefde

Half Nederland zag hoe de vonken ervan af spatten tussen Chaira en Ruben, die elkaar poedelnaakt hebben ontmoet op een eiland. De musicalster heeft afgelopen donderdag ook naar haar eigen uitzending van Adam Zkt. Eva zitten kijken, mét een man op de bank. Maar die man is niet Ruben. 

Soulmate

Na de uitzending heeft Chaira een andere man ontmoet met wie ze inmiddels heel gelukkig is. "Het is ongelooflijk, maar er is vorige week iets gebeurd. Ik heb de liefde van mijn leven gevonden in het echte leven. Het is precies wat ik altijd heb gewenst. En dus ontzettend bijzonder", vertelt ze tegenover De Telegraaf. Ze zegt dat ze haar soulmate heeft gevonden en woont zelfs al samen met haar kersverse vriend.

Date

De BN'er heeft Ruben nog wel twee keer gezien in Nederland. Toch liep het niet op meer uit. "Op een gegeven moment merk je dat je levens verder gaan en dat hebben we ook zo gelaten", aldus Chaira.

Beeld: Peter Smulders