Goed nieuws voor Soof-fans! De opnames van de nieuwe serie van 'Soof: een nieuw begin' zijn begonnen. Actrices Elise Schaap en Barbara Sloesen zijn toegevoegd aan de originele cast van de Soof-speelfilms, die aan de serie vooraf gingen. 

Article continues after the ad

Lees ook: Game of Thrones strikt internationale zanger Ed Sheeran voor rol

Cast

De Soof-serie wordt geproduceerd in opdracht van RTL en Videoland. Die maakten vandaag bekend dat Lies Visschedijk, Dan Karaty, Fedja van Huêt, Brent en Niek Schoemaker, Dick van den Toorn en Anneke Blok allen terugkeren in hun rollen uit de Soof-films.

Verhaal

Soof: een nieuw begin is een vervolg op de speelfilms en gaat verder waar Soof 2 eindigde. Kasper en Soof zijn gescheiden. Als Kaspers eigen mancave onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in op zolder bij Soof en de kinderen. In eerste instantie lijkt iedereen daar stiekem best gelukkig van te worden. Ook Soof ziet er de voordelen wel van in. Nu heeft ze namelijk meer tijd om zich op haar restaurant te richten. Maar natuurlijk blijkt al snel dat de situatie van living divorced together toch leidt tot veel misverstanden en een hoop gedoe. Zeker als er nieuwe liefdes in het spel komen...

Wanneer Soof: een nieuw begin op televisie verschijnt, is helaas nog niet bekend.

 

De opnames voor de serie zijn begonnen! ? #soof

Een bericht gedeeld door Soofdefilm (@soofdefilm) op

Beeld: Peter Smulders. Bron: RTL Boulevard