Het geluk lijkt André Hazes (27) toe te lachen. Niet alleen bevestigde de zanger dinsdagavond zijn liefde voor Sarah van Soelen, ook lijkt hij flink te kunnen cashen mócht hij zijn huis verkopen.

Tenminste, dat beweert Ditjes en Datjes. André zou het huis waarin hij samen met Monique heeft gewoond voor flink wat meer kunnen verkopen.

Article continues after the ad

Tonnen

En ja, daarbij gaat het dus om tonnen winst. Ze kochten het stulpje in Berkel en Rodenrijs ooit voor 1.195.000 euro, maar de prijzen op de huizenmarkt blijven natuurlijk maar stijgen. Mocht Hazes dus het huis van de hand willen doen, dan kan hij het nu voor 1.368.000 euro te koop zetten. Dat is niet mis!

Onverwachte breuk

Monique meldde eerder op Instagram dat de breuk voor haar uit de lucht was komen vallen. Volgens Hazes ging het al langer slecht tussen de twee. 'De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet', schreef Westenberg op Instagram.

Sarah van Soelen

De Leef-zanger wordt momenteel opgevangen door de familie van Soelen. Hij en influencer Sarah van Soelen vonden elkaar na de breuk met Bridget Maasland. In een onthullend gesprek met Patty Brard in Shownieuws vertelde André hoe de vork in de steel zit: 'We zaten allebei in de slechtste periode van ons leven. Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving. Sarah is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten.' Nu blijkt er inderdaad meer aan de hand tussen de twee dan enkel vriendschap.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.