Actrice Carry Tefsen, die dit jaar 80 wordt, wil nog niet stoppen met werken. Wel wil zij ophouden met het spelen in theatervoorstellingen.

Niet gezellig

In gesprek met Vrouw vertelt Tefsen dat zij "geen nee" zegt als haar morgen een mooie hoofdrol in een film of serie wordt aangeboden. Een terugkeer in het theater - de actrice speelde onlangs haar laatste voorstelling van het komediestuk Gouwe Ouwe - ziet zij echter niet zitten.  "Het is er niet meer zo gezellig. Vroeger stond je op het toneel met een heleboel andere mensen die de touwen bedienden en het licht deden. Nu wordt dat allemaal door computers gedaan", vertelt de actrice, vooral bekend van haar rol als huishoudster Mien Dobbelsteen in de komedie Zeg 'Ns Aaa.

Extra vrije tijd

Ook wil Tefsen vaker thuis zijn voor haar echtgenoot Ger Hinrichs, met wie zij al meer dan 45 jaar samen is. "Ik ben toch regelmatig om half vier 's middags weg en kom dan pas diep in de nacht thuis. Die eenzame avonden zijn natuurlijk hartstikke ongezellig voor hem." De actrice, weet al wat zij met haar extra vrije tijd gaat doen. "Ik heb gisteren de kleinkinderen van school gehaald. Dat vond ik zo leuk! (...) Al mijn hele leven sta ik 's morgens op met in mijn achterhoofd de gedachte: o ja, ik moet zo weg... Het lijkt me heerlijk om voor het eerst eens een keer niks te hoeven."


Beeld: Edwin Smulders | Nu.nl

Sanne Langelaar droomt al jaren van een groot gezin. Dit jaar wordt haar eerste kindje geboren. Haar familiegeluk wordt echter niet bekroond met een trouwring. Sanne vertelt.

Sanne Langelaar, die in GTST kortstondig de rol van Sjors Langeveld vertolkte toen Inge Schrama met zwangerschapsverlof was, kijkt reikhalzend uit naar de geboorte van haar eerste kindje. De 34-jarige actrice en haar vriend, voormalig Dokter Deen-acteur David Lucieer (35), weten het geslacht van hun baby al, maar willen dit nog niet met de buitenwereld delen. ‘In onze omgeving wordt flink gegist naar namen, maar daar zijn we nog niet helemaal uit,’ vertelt Sanne aan Story. ‘We hebben wel iets in gedachten. En als we het straks nog steeds een leuke naam vinden, dan gaat ons kindje zo heten.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Wesley Sneijder nam onlangs afscheid van het Nederlands elftal. Maar het lijkt erop dat hij samen met Yolanthe óók afscheid neemt van zijn vaderland. Blijven de twee in Qatar of lonkt er een andere exotische plek? 

Sinds de verhuizing naar Qatar is Yolanthe Sneijder vaker in Nederland te vinden dan thuis bij haar Wesley. Maar dat heeft een reden, zo vertelt Yolanthe aan Story. ‘De afgelopen tijd ben ik vooral heel vaak in Nederland geweest voor werk. En dus niet daar.’ Daardoor doken geruchten op dat het niet meer zou boteren tussen de echte-lieden. Klinkklare onzin, volgens Yolanthe. ‘Het gaat hartstikke goed tussen Wes en mij!’ En dat straalde het stel ook uit toen Wesley onlangs in de Johan Cruijff ArenA afscheid nam van het Nederlands elftal en haar legioen. Als gezin namen Wesley, Yolanthe, (stief)zoon Jessey en zijn halfbroertje Xess Xava na afloop van Wesley’s laatste wedstrijd bij Oranje plaats op de middenstip. En ze straalden puur geluk uit. Volgens Yolanthe is haar werk dan ook de enige reden dat ze méér in Nederland vertoeft dan in Qatar, maar: ‘Als ik er ben, heb ik het naar mijn zin. We hebben het er goed, hoor.’ Op de vraag of hun toekomst in Nederland ligt, antwoordt Yolanthe: ‘Ik weet nog niet of wij ooit terugkomen naar Nederland. Dat hangt van Wesley af. Het kan ook zijn dat onze toekomst ergens anders ligt. Ik vind het moeilijk om dat nu te voorspellen.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders