Actrice Carry Tefsen, die dit jaar 80 wordt, wil nog niet stoppen met werken. Wel wil zij ophouden met het spelen in theatervoorstellingen.

Niet gezellig

In gesprek met Vrouw vertelt Tefsen dat zij "geen nee" zegt als haar morgen een mooie hoofdrol in een film of serie wordt aangeboden. Een terugkeer in het theater - de actrice speelde onlangs haar laatste voorstelling van het komediestuk Gouwe Ouwe - ziet zij echter niet zitten.  "Het is er niet meer zo gezellig. Vroeger stond je op het toneel met een heleboel andere mensen die de touwen bedienden en het licht deden. Nu wordt dat allemaal door computers gedaan", vertelt de actrice, vooral bekend van haar rol als huishoudster Mien Dobbelsteen in de komedie Zeg 'Ns Aaa.

Extra vrije tijd

Ook wil Tefsen vaker thuis zijn voor haar echtgenoot Ger Hinrichs, met wie zij al meer dan 45 jaar samen is. "Ik ben toch regelmatig om half vier 's middags weg en kom dan pas diep in de nacht thuis. Die eenzame avonden zijn natuurlijk hartstikke ongezellig voor hem." De actrice, weet al wat zij met haar extra vrije tijd gaat doen. "Ik heb gisteren de kleinkinderen van school gehaald. Dat vond ik zo leuk! (...) Al mijn hele leven sta ik 's morgens op met in mijn achterhoofd de gedachte: o ja, ik moet zo weg... Het lijkt me heerlijk om voor het eerst eens een keer niks te hoeven."

Beeld: Edwin Smulders | Nu.nl

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week de BN'ers die genieten van de warme tempaturen in ons kikkerlandje.

 

A post shared by Gerard Joling (@gerard_joling) on

 

A post shared by gerardekdom (@gerardekdom) on

 

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta) on

Dit artikel komt uit Story editie 16. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders

Het blijkt dat René Froger ook nog een aantal knappe kinderen op de wereld heeft gezet. Eén daarvan is Maxim Froger. 

Maxim Froger deed in 2008 mee aan het programma Kinderen dansen op het ijs en won de schaatscompetitie. Maxim was blij dat zijn vader in de buurt was. "Hij kan af en toe even een knikje geven of een hand opsteken, zo van 'het gaat goed, pik', daar word ik ook weer rustig van."

Wij hebben wat foto's van Maxim opgezocht op zijn Instagram en zó ziet Maxim Froger er nu uit:

 

✖️

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

 

My brother the supermodel @dannyfroger

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

 

Vanavond mogen we weer en ik heb er super veel zin in! @stijnvanvliet jij ook? Haha

A post shared by Maxim Froger (@maximfroger) on

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: ANP | Bron: Grazia