Carrie ten Napel geniet van het succes dat ze heeft met Op1, al moet ze bekennen dat er ook een nadeel kleeft aan haar tv-bekendheid.

Carrie ten Napel (40) wilde altijd sportverslaggever worden, net als haar vader Evert ten Napel (76). Omdat Evert die wereld te hard vond voor dochterlief, koos ze voor een toerisme-opleiding. Carrie belandde echter toch in de journalistiek en sinds een jaar vormt ze een geliefd Op1-duo met Charles Groenhuijsen. In Flair vertelt Carrie veel te tobben. ‘Ik kan drie dagen na een uitzending nog liggen woelen, dan schiet de uitzending in zijn geheel wel tien keer door mijn hoofd: waarom heb ik die vraag niet gesteld? Was ik daar wel scherp genoeg?’ Dan kan Carrie altijd haar partner wekken. Fox Sports-verslaggever Michiel Teeling (40) hoort haar met liefde aan. De twee vormen met Pim (5) en Lotte (3) een gelukkig gezin.

Article continues after the ad

Bloot

als Lotte straks naar de basisschool gaat, hoopt de presentatrice weer tijd te hebben voor bijvoorbeeld de sauna. ‘Al weet ik niet of ik dat nog durf. (...) Het blijft toch een beetje gek als je daar in volle glorie staat en iemand zegt: Hé, ik zag je gisteren op televisie,’ zegt Carrie in Flair. Ze is niet vergeten dat ze als Fox Sports-verslaggever in de sauna eens de hele GA Eagles-selectie tegen het blote lijf liep. ‘Hun trainer had ik een paar dagen ervoor in de uitzending geïnterviewd. Dat was wel ongemakkelijk! En niet omdat ik het erg vond om te zien hoe zij er naakt uitzien, maar dat zij weten hoe ik er in m’n blootje uitzie als ik ze weer moet interviewen.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 03 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.