Caroline Tensen komt terug met haar programma Het spijt me. De show was in de jaren negentig een van de grote hits van RTL waarmee Tensen doorbrak bij het grote publiek. Het programma komt binnenkort weer terug, maakte RTL dinsdag bekend. Ook wordt ze de opvolgster van de vertrokken Wendy van Dijk bij Wie ben ik? en wordt ze één van de gezichten van RTL Boulevard.

In Het spijt me ging Caroline Tensen met een bloemetje langs bij mensen die een langlopende ruzie wilde bijleggen. In eerste instantie was het een kort onderdeel van de Vijf Uur Show, maar daarna ging Het spijt me door als zelfstandig programma. De show liep tot 1999; in 2011 volgde een korte comeback onder leiding van John Williams. Het wordt volgens RTL 'een moderne variant' van de oude show. Over een exacte invulling kan de zender nog niets zeggen.

Wie ben ik?

Behalve Het spijt me gaat Tensen ook haar oude hit Wie ben ik? weer presenteren. In deze spelshow moeten BN’ers raden wie zij zijn. In de jaren negentig waren de vaste gasten André van Duin en Ron Brandsteder. Nu worden de panels aangevoerd door Ruben Nicolai en Tijl Beckand. Tensen zal in de toekomst ook met enige regelmaat te zien zijn als presentator van RTL Boulevard.

Twee jaar

Tensen heeft zich voor zeker twee jaar aan de zender verbonden, zo werd afgelopen najaar bekendgemaakt. Ze komt over van AVROTROS en neemt ook het populaire programma Eén tegen 100 mee naar RTL.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders