Caroline DNA Onbekend

Niet alleen de kijkers raakten geëmotioneerd van DNA Onbekend gisteren, ook Carolien Tensen kon haar tranen moeilijk in bedwang houden tijdens een bizarre ontknoping in Xandra's zoektocht naar haar biologische vader.

DNA

In DNA Onbekend komen familiegeheimen boven water door middel van DNA-onderzoek. Of het nu gaat om adoptiezaken of het vermoeden te zijn verwekt tijdens overspel of onder dwang. In de aflevering van gisteren ging Caroline op zoek naar de biologische vader van Xandra en de biologische ouders van Albert.

Xandra

Xandra vraagt zich al vanaf haar elfde af wie haar echte vader is. Elke keer krijgt ze een andere naam van haar moeder te horen, omdat haar moeder het zelf ook niet weet. Uiteindelijk zijn er drie mogelijke vaders en worden er dan ook drie verschillende DNA-onderzoeken verricht. De uitslagen komen als een grote schok voor de 25-jarige Xandra: geen van de drie mannen is haar biologische vader. 

Na de uitslag is Xandra teleurgesteld naar huis gegaan, staat op de website van de AVROTROS. "Het spoor lijkt voor haar dood te lopen, aangezen haar moeder geen nieuwe informatie voor haar heeft. Xandra probeert deze onwetendheid een plek te geven in haar leven en hoopt dat er op een later moment nog nieuwe informatie naar boven komt die haar verder kan helpen in de zoektocht naar haar biologische vader."

Article continues after the ad

Albert

Het verhaal van Albert is ook 'dramatisch' volgens kijkers. De 67-jarige Albert dacht in de eerste vijf jaar van zijn leven altijd dat zijn opa en oma zijn ouders waren. Dan wordt hij op een dag meegenomen door zijn biologische moeder Diny, die hij daarvoor niet kende. Al snel komt de waarheid boven water: Diny is vroeger op vijftienjarige leeftijd misbruikt door de opa van Albert, oftewel haar stiefvader. Voor Albert valt alles op zijn plek: zijn opa is dus eigenlijk zijn vader.

Albert heeft veel rust gevonden na de uitlsag en is blij dat hij nu voor eens en voor altijd bevestiging heeft. Hij heeft dan ook alle familieleden gebeld om het nieuws te delen en is in beide families welkom.

Reacties

Kijkers reageren vol ongeloof op Twitter. Iemand tweet bijvoorbeeld: "Al is de leugen nog zo snel. DNA achterhaalt het wel. Heftige ontknopingen deze uitzending van #DNAonbekend." Maar ook: "Wat een verschrikkelijke constatering dat je moeder waarschijnlijk is verkracht door haar stiefvader. Het geheim mee haar graf ingenomen. Dramatisch."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: AVROTROS, DNA Onbekend, Twitter | Beeld: Peter Smulders