Caroline de Bruijn verbaast zich over de nonchalance waarmee sommige nieuwe acteurs de set van Goede Tijden, Slechte Tijden betreden. Volgens de actrice onderschatten de debutanten het spelen in de populaire serie.

Noodtempo

"Kijk, wij nemen bij GTST natuurlijk in noodtempo op", vertelt Caroline aan Veronica Magazine. "Even met de regisseur sparren over hoe de scène eruit gaat zien? Nog eens een poginkje wagen, even op een andere manier proberen? Daar is geen tijd voor. Dus als je op de set komt, moet je een goed idee hebben over de scène en weten hoe je die wil spelen."

More content below the advertising

'Leer je tekst'

Caroline, die al meer dan 25 jaar de rol van Janine speelt, vervolgt: "Sommige mensen hebben er echt moeite mee om hun tekst te reproduceren op de set, tja, dan houdt het gauw op. Of als mensen denken van: ach joh, het is Goede Tijden maar, wat kan jou het schelen. Dat kan me wel irriteren. Want iedereen staat daar z'n stinkende best te doen, en die mensen laat je in de kou staan." Voor nieuwelingen heeft de actrice dan ook een duidelijk advies: "Leer je tekst verdomme! Hahahahahaha.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld en tekst: ANP