Carolina Lo Galbo heeft tijdens haar screentest voor de 5 Uur Show een blijvende indruk achtergelaten. Niet alleen omdat ze het goed deed, maar ook omdat ze twee keer van de trap viel, zo onthulde de presentatrice donderdag in het NPO Radio 1-programma Kunststof.

'Ik moest al autocue lezend van een trapje af op hakken die ik nooit droeg. Die had ik zelf gekozen omdat ik dacht: ja, ik moet wel een beetje charmant voor de dag komen, niet wetend dat er een trapje zou zijn. Ik mocht het een keer oefenen en ik viel', vertelde Carolina, die vanaf half augustus een van de twee vaste presentatrices wordt van het programma.

Charmant

'Terwijl ik viel dacht ik: voor het 'echie' ga ik straks ook vallen want ik heb nog steeds die hakken aan, het trapje is nog daar en de autocue is nog steeds daar. Dat gebeurde dus ook', zo ging Carolina verder. 'Dus ook voor het 'echie' lazerde ik van het trapje. En toch ben ik het geworden. Of John de Mol het charmant vond? Nou dat weet ik niet.'

Nieuw leven

SBS6 kondigde in april aan de 5 Uur Show nieuw leven in te blazen. Het programma was eerder van 1989 tot 1998 op RTL 4 te zien met onder anderen Viola Holt en Catherine Keyl. De tweede presentatrice wordt Brecht van Hulten.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.