Actrice Carolien Spoor is donderdag moeder geworden van een zoontje. Het kindje heet Otis Justus Maurits. De blondine maakte het blijde nieuws zelf bekend via Instagram. Ze schrijft: ‘papa en ik zijn nu al zo verliefd op jou!’

Lees ook: Slapeloze nachten voor Carolien Spoor

Het is het eerste kindje van Carolien en haar man Jon, die sinds 2005 een relatie hebben. De twee stapten afgelopen jaar in het huwelijksbootje in Italië, en maakten in januari dit jaar bekend hun eerste kindje te verwachten.

Na een blauwe babyshower was het duidelijk dat het een jongetje zou worden, en nu kunnen ze het jochie dan eindelijk in hun armen sluiten. Op Instagram laat de kersverse moeder weten nu al gek op Otis te zijn. ‘We hebben ons zó op jouw komst verheugd! Laten we nog heel veel avonturen gaan beleven samen’, schrijft Carolien.

Bekijk de foto hieronder.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders