Na de geboorte van twee kinderen gaat Caro Emerald weer vol voor de muziek. "Nu kan ik weer vol gas geven", zegt de Back It Up-zangeres in De Telegraaf.

Stapje terug

"Ik ben heel blij dat ik twee kindjes heb, daar ben ik ontzettend gelukkig mee", zegt Caro, die vier jaar geleden haar eerste dochter en vorig jaar zomer haar tweede dochter kreeg. "Maar nu is mijn carrière weer aan de beurt." Caro is de afgelopen jaren "zeker ook veel aan de slag geweest". "Maar je kunt je voorstellen dat je even een stapje terug moet doen als je zwanger bent en borstvoeding geeft."

Luxepositie

Hoewel Caro zich weer vol op haar muziek stort, "is het wel even puzzelen met een gezin". "Ik denk dat iedere werkende vrouw met kinderen daarmee worstelt. Maar je moet niet vergeten dat ik een luxepositie heb. Dat wil ik wel altijd benadrukken." Hoewel ze veel moet reizen, denkt de zangeres dat ze "onderaan de streep veel makkelijker kan schuiven met uren". "Het lukt me alleen niet om thuis in alle drukte muziek te schrijven. Daarvoor moet ik echt even weggaan en de deur achter me dichttrekken."

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)