Na de geboorte van twee kinderen gaat Caro Emerald weer vol voor de muziek. "Nu kan ik weer vol gas geven", zegt de Back It Up-zangeres in De Telegraaf.

Stapje terug

"Ik ben heel blij dat ik twee kindjes heb, daar ben ik ontzettend gelukkig mee", zegt Caro, die vier jaar geleden haar eerste dochter en vorig jaar zomer haar tweede dochter kreeg. "Maar nu is mijn carrière weer aan de beurt." Caro is de afgelopen jaren "zeker ook veel aan de slag geweest". "Maar je kunt je voorstellen dat je even een stapje terug moet doen als je zwanger bent en borstvoeding geeft."

Luxepositie

Hoewel Caro zich weer vol op haar muziek stort, "is het wel even puzzelen met een gezin". "Ik denk dat iedere werkende vrouw met kinderen daarmee worstelt. Maar je moet niet vergeten dat ik een luxepositie heb. Dat wil ik wel altijd benadrukken." Hoewel ze veel moet reizen, denkt de zangeres dat ze "onderaan de streep veel makkelijker kan schuiven met uren". "Het lukt me alleen niet om thuis in alle drukte muziek te schrijven. Daarvoor moet ik echt even weggaan en de deur achter me dichttrekken."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.