Na de geboorte van twee kinderen gaat Caro Emerald weer vol voor de muziek. "Nu kan ik weer vol gas geven", zegt de Back It Up-zangeres in De Telegraaf.

More content below the advertising

Stapje terug

"Ik ben heel blij dat ik twee kindjes heb, daar ben ik ontzettend gelukkig mee", zegt Caro, die vier jaar geleden haar eerste dochter en vorig jaar zomer haar tweede dochter kreeg. "Maar nu is mijn carrière weer aan de beurt." Caro is de afgelopen jaren "zeker ook veel aan de slag geweest". "Maar je kunt je voorstellen dat je even een stapje terug moet doen als je zwanger bent en borstvoeding geeft."

Luxepositie

Hoewel Caro zich weer vol op haar muziek stort, "is het wel even puzzelen met een gezin". "Ik denk dat iedere werkende vrouw met kinderen daarmee worstelt. Maar je moet niet vergeten dat ik een luxepositie heb. Dat wil ik wel altijd benadrukken." Hoewel ze veel moet reizen, denkt de zangeres dat ze "onderaan de streep veel makkelijker kan schuiven met uren". "Het lukt me alleen niet om thuis in alle drukte muziek te schrijven. Daarvoor moet ik echt even weggaan en de deur achter me dichttrekken."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Het is een komen en gaan van personages in GTST de afgelopen tijd. Vanavond is er alweer een nieuw gezicht te zien in Meerdijk. 

Door: Faye Heijnis (Libelle)

More content below the advertising

Alhoewel, nieuw? Vroegere Onderweg naar morgen-kijkers zullen hem vast herkennen: het is acteur Jop de Vries (weet je nog, Victor Couwenberg?).

Het huwelijk van Linda en Anton redden

Eerder maakten we al bekend dat Jop een rol in GTST bemachtigd heeft. Maar over zijn personage was verder nog niks bekend, tot nu. Hij speelt therapeut Rob Bekkers, die Linda en Anton gaat helpen met hun relatieproblemen. Kan hij hun huwelijk nog redden? Nou, dat is nog maar de vraag, verklapt Jop…

Onder de indruk

Anton is natuurlijk smoorverliefd op Shanti (Bertrie Wierenga) die onlangs haar intrede in de serie heeft gedaan. En Linda lijkt ook wel een beetje klaar te zijn met haar man die in een midlifecrisis lijkt te verkeren. 'Ik kan je verklappen: Linda is nogal van Rob onder de indruk', aldus Jop.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: GTST

Vandaag werd bekend dat Gerard Koerts, mede-oprichter en toetsenist van de Nederlandse popgroep Earth and Fire is overleden. Toch zal leadzangeres Jerney Kaagman zeer waarschijnlijk niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn.

Koerts overleed in het ziekenhuis in Frankrijk, zo heeft zijn vrouw laten weten via de Earth and Fire Facebookgroep, meldt de officiële Earth and Fire website. De dienst zal dan ook plaatsvinden in Perpignan in het zuiden van Frankrijk. Jerney zou volgens bronnen te verzwakt zijn om deze reis te kunnen maken. Haar partner Bert Ruiter, tevens de oud-gitarist van de band, laat dit weten.

More content below the advertising

Parkinson

Jerney heeft de ziekte van Parkinson en was daarom ook al een paar jaar niet meer langs geweest bij de toetsenist. Bert legt uit: 'Zo’n lange reis, dat gaat gewoon niet meer.' Toch heeft het stel al eerder afscheid genomen van Gerard. 'We hadden nog maar sporadisch contact. Met onze laatste vakantie bij hen, een paar jaar geleden, hebben we eigenlijk al afscheid genomen. Hij was toen al ziek.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP