De deels geïmproviseerde politieserie Suspects is in rap tempo opgenomen, soms 25 scènes op een dag. 'Ik heb totaal geen tijd om een ander personage te creëren dan mezelf', zegt hoofdrolspeelster Carly Wijs. 

Carly heeft het personage Susan daarom grotendeels op zichzelf gebaseerd. 'Die bewegingen van die vrouw en hoe zij praat, is van mij. Hoe ze loopt bijvoorbeeld', vertelt de 51-jarige actrice aan NU.nl.

'Ben ik die vrouw? Nee, want ik ben geen politie-inspecteur, maar hoe ze loopt, beweegt en praat, dat is hoe ik in het normale leven praat.' Voor haar collega Britte Lagcher (28), die ook een politie-agent speelt, is dat herkenbaar. 'Je blijft heel dicht bij jezelf in het spelen. Ik ben gewoon Britte als ik bij de recherche was geweest.'

Format

De serie, waarvan het tweede seizoen vanaf 5 april te zien is bij Videoland, draait om een politieteam dat telkens een nieuwe misdaad moet oplossen. Ook Jeroen Spitzenberger speelt een agent. De afleveringen hebben geen script met teksten voor de acteurs, maar wel een zogeheten "treatment" waarin de strekking van het verhaal staat beschreven. Het format is overgenomen van de gelijknamige Britse tv-serie. 

'Ik vind het altijd heel fijn, want het geeft ontzettend veel vrijheid', vertelt Wijs, die naast actrice ook schrijfster is. 'Je staat continu strak, want je hebt heel weinig tijd voor andere dingen. Er is bijvoorbeeld ook heel weinig tijd voor make-up, dat vind ik altijd fijn want ik houd daar niet van.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP | Bron: Nu.nl

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders