Carlo Boszhard Sinterklaas

Voor fans van De TV Kantine gaat het even wennen zijn. Vorige week was alweer de laatste aflevering te zien van dit seizoen. Een reeks waarvoor er veel lof was, máár er ook heel wat kritiek was op sommige persiflages.

Vooral de imitatie van Amalia viel bij veel kijkers niet in de smaak. Zo werd het ‘onnodig en slecht gedaan’ genoemd. Sommigen vonden zelfs dat het programma te ver ging in het bespotten van een 17-jarig meisje.

Article continues after the ad

Aangevallen

Carlo laat weten behoorlijke last te hebben gehad van kiespijn tijdens de opnames, maar er zat hem nog iets dwars. 'Het mag een wonder heten dat we dit seizoen satire konden maken. Niet door de gevoeligheid in mijn mond, maar de gevoeligheid van deze tijd.' Hij vervolgt: 'Iedereen is sneller boos en voelt zich al gauw aangevallen.' 

Broer Ron

Zelfs zijn broer Ron werd aangesproken door een bekende personage op een persiflage uit De TV Kantine. Diegene vroeg zich af waarom Carlo toch zo'n grote hekel aan hem heeft. 'Was het om mijn imitatie op hem?', vraagt Boszhard zich af. 'Nee toch? Ik imiteer eigenlijk alleen maar mensen met wie ik wat heb. Een beetje zelfspot en zelfreflectie kan volgens mij geen kwaad.'

Enthousiast

Toch is het commentaar niet alleen maar negatief. Neem de imitatie van Nicolette van Dam en Bas Smit. Het échte koppel keek ook naar de uitzending. Op Instagram Stories lieten ze beide weten dat ze de persiflages geweldig vonden en ontzettend goed uitgevoerd door Carlo en Elise. Ook noemde Bas de imitaties ‘identiek’.

Bron: Superguide, Televizier | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.