Op RTL 4 gaat donderdagavond de nieuwe zangshow I Can See Your Voice van start. Hoewel het programma naast kijkcijferhits als Beste zangers en Chateau Meiland staat geprogrammeerd, heeft presentator Carlo Boszhard alle vertrouwen in de show.

Wel is hij een beetje nerveus over de aflevering en beseft hij welke concurrenten hij heeft. 'Maar ik heb geleerd om van mijn eigen kracht uit te gaan. Beste zangers, de Meilandjes én PSV in de Europa League, dat zijn drie reuzen. Dan ben je al drie miljoen kijkers kwijt, maar ik doe niet aan indekken. Het is een risicootje, maar hier gelóóf ik in', vertelt hij aan het AD.

Derde hit

Na LEGO Masters en The Masked Singer moet het het volgens de presentator de derde hit van RTL op het gebied van studioprogramma's worden. 'Het is van dezelfde makers als The Masked Singer en heeft dezelfde eigenschappen. Het is grappig, hysterisch en heeft een hoog meespeelgehalte. Als dit programma een kans krijgt, gaat het aanslaan, let maar op.'

Playbacken

In I Can See Your Voice moeten een panel, bestaande uit onder anderen Fred van Leer, Marieke Elsinga en Ronnie Flex, en een fan van een artiest erachter komen of deelnemers kunnen zingen of net doen alsof. In de eerste aflevering is het raden aan een fan van OG3NE, die wordt bijgestaan door zijn idolen. Als de fan een kandidaat kiest die kan zingen dan wint hij geld, is het geen zanger dan wint de 'valse kraai'.

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.