Carlo Boszhard is een workaholic in hart en nieren, maar heel af en toe gaat hij er even tussenuit. De presentator beleeft de magie in Disneyland Parijs, samen met zijn grote liefde Herald.

 

Article continues after the ad

Even geen werk voor Carlo en Herald, die naast geliefden ook collega's zijn. Ze vertoeven in het magische Disneyland Parijs, waar ze een foto maakten voor het wereldberoemde Disneypaleis. 'In @disneylandparis met de liefste!', schrijft Carlo op Instagram.

Kinderwens

Carlo en zijn partner hebben een kinderwens, maar zien af van adoptieplannen. 'Vanuit de wens om een gezin te starten, hebben we ons een aantal jaren georiënteerd op de mogelijkheden die er momenteel bestaan voor twee mannen. Er is namelijk een aantal wegen dat je kan bewandelen. Wij hebben rustig de tijd genomen om te kijken wat het beste bij ons past en belangrijker: wat goed voelt. Daaruit hebben we moeten concluderen dat de ideale situatie voor ons niet bestaat. Daarmee houdt onze zoektocht op, maar de kinderwens zal blijven bestaan,' zegt hij vorig jaar tegenover De Telegraaf.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.