Het kerstspektakel The Christmas Show is ook dit jaar weer te zien in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat heeft producent RTL Live Entertainment donderdag bekendgemaakt.

Dit keer staat een bewerking van A Christmas Carol, het beroemde kerstverhaal van Charles Dickens over vrek Ebenezer Scrooge, centraal. In deze versie draait het om de verwaande popster Justin Scrooge, die enkel oog heeft voor wereldfaam.

More content below the advertising

Carlo Boszhard en Maurice Wijnen ontwikkelen het concept, David Grifhorst verzorgt de regie. "Uiteraard blijven we dicht bij het oorspronkelijke verhaal, maar kiezen we voor een moderne benadering, waarin een jonge popster de hoofdrol speelt", zegt Carlo. "We zullen, geheel in lijn met de vorige edities van The Christmas Show, veel visueel spektakel, dans en kersthits integreren voor de Ziggo Dome."

Kaartverkoop

Wie de rollen gaan spelen, wordt binnenkort bekendgemaakt. De shows vinden plaats op 23 en 24 december. De kaartverkoop is direct van start gegaan.

De afgelopen twee jaar waren er ook kerstshows in de Ziggo Dome. Alle shows, waaraan vele bekende namen meewerkten, waren uitverkocht.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Tekst: ANP | Beeld: Peter Smulders