Carlo Boszhard doet niet alleen aangifte tegen Jan Roos en zijn juicekanaal Roddelpraat maar ook tegen Yvonne Coldeweijer. 'Het verspreiden van leugens moet gestopt worden', schrijft de RTL-presentator op Instagram.

'Ik heb inmiddels aangifte gedaan tegen Jan Roos en Roddelpraat. Hierbij laat ik weten dat ik ook tegen Yvonne Coldeweijer aangifte doe wegens smaad en laster', aldus Boszhard, die zijn volgers tegelijkertijd dankt voor alle steunbetuigingen. 'Dit kan en mag ik niet over mijn kant laten gaan', sluit hij af.

Geen zorgen

Yvonne Coldeweijer lijkt geen zorgen te hebben over de aankondiging van Carlo Boszhard dat hij aangifte tegen haar gaat doen. De influencer moedigt het zelfs aan, zo schrijft ze in een reactie op Instagram. Coldeweijer, bekend van haar juicekanaal Life of Yvonne, stelt dat er bij haar meldingen over mogelijk seksueel overschrijdend gedrag van de presentator zijn gedaan. 'Nog steeds stromen de verhalen bij mij binnen, dus het lijkt mij sterk dat dit allemaal leugens zijn, Carlo. Doe lekker aangifte dan gooien we mooi alles op tafel', schrijft Coldeweijer.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 

Article continues after the ad