Nog geen drie jaar geleden droomde Carice van Houten (41) van het grote gezinsgeluk, maar die man en een baby leken niet meer voor haar weggelegd. Totdat ze de Australische acteur Guy Pearce (50) tegen het lijf liep. En toen ging het snel!

Carice van Houten heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze haar acteercarrière belangrijk vindt, maar ze koesterde een nóg veel grotere droom: ‘Kinderen opvoeden lijkt me de mooiste uitdaging in mijn leven.’ Toch leek het er lange tijd op dat die droom niet gerealiseerd zou worden. Want telkens wanneer Carice dacht ware liefde te hebben gevonden, onder anderen bij de Duitse acteur Sebastiaan Koch en KLM-piloot John de Kanter, liep de romance op een teleurstelling uit. ‘Liefde is een kwetsbaar iets,’ zei Carice. Haar single-bestaan baarde haar zorgen. ‘Ik loop tegen de veertig en mijn biologische klok begint te tikken. Moeder worden, het begint steeds meer een issue te worden. Ik heb het gevoel dat het de meest interessante rol is die je in je leven kunt spelen. Ik ben dol op mijn werk, maar weet dat het ooit ophoudt. Dan ben ik te oud, win ik geen prijzen meer en neemt de jonge generatie het stokje over. Mijn grootste angst is te eindigen als een gebotoxte dame zonder kinderen en zonder liefde. Ik moet er niet aan denken dat mijn kinderwens niet in vervulling zal gaan.’ 

More content below the advertising

Lees het hele artikel in de Story editie 9. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

 

bibi waylon teddy video

Hoewel Waylon en Bibi hun kleine Teddy na de geboorte nooit al te herkenbaar in beeld brachten, is daar sinds deze week verandering in gekomen. Zo plaatste Bibi maandag een filmpje waarin de snoet van het meisje duidelijk te zien was en deelt nu óók de zanger een heerlijke video van zijn dochter.

Op de bewegende beelden is te zien hoe de kleine spruit bij haar vader op schoot zit. Om de beurt nemen de twee een hapje yoghurt. ‘Ik heb een snor en zij kan überhaupt niets… dus wij hebben alle reden om te smeren!’, schrijft Waylon erbij.

More content below the advertising

Genieten

Fans van de ‘The Voice of Holland’-coach genieten enorm van het liefdevolle moment. ‘Geweldig! Wat een rijkdom om zo met je kindje bezig te kunnen zijn. Geniet er maar lekker van, Waylon!’, reageert iemand. Een ander schrijft: ‘Heerlijk!! Lekker kliederen samen met paps.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Countryzangeres Dolly Parton mag dan wel een wereldster zijn vanwege haar iconische hits zoals Jolene en 9 to 5, haar eigen man Carl Dean is niet echt een liefhebber van haar muziek.

"Hij is niet per se een van de grootste fans van mijn muziek", bekende Parton maandag in het Britse tv-programma Good Morning Britain. Hoewel de twee bijna 53 jaar getrouwd zijn, heeft Dean zijn vrouw nog maar een paar keer live zien optreden. Maar Dolly vindt dat helemaal niet erg. Volgens haar is haar man trots op haar en op wat ze doet, maar heeft hij gewoon een andere muzieksmaak.

More content below the advertising

Gezonde relatie

"Hij houdt van hardrock, hij houdt van Led Zeppelin en bluegrass muziek, dus mijn muziek zit daar ergens tussenin. Hij vindt het niet vreselijk, maar hij doet er niet alles aan om mijn platen te luisteren, laten we het zo zeggen", grapt de 73-jarige zangeres. Toch zijn de twee al jarenlang samen. "Hij is gek en ik ben gek. We lachen veel en ik denk dat dat het gezondste en meest waardevolle deel van onze relatie is."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld en tekst: ANP