Carice van Houten wil niet veel kwijt over haar privéleven. Zoontje Monte houdt ze dan ook zoveel mogelijk uit de media. Toch kan ze het niet laten om af en toe een (onherkenbaar) kiekje van haar grote trots te delen.

De actrice en haar zoontje Monte gingen dit weekend varen en daar werd een schitterende foto van gemaakt. Moeder en zoon dragen allebei een pet en genieten overduidelijk van de boottocht, al brengt ze zijn gezicht niet in beeld. Het jochie houdt een speelgoedpaardje in zijn hand. 

Bewuste keuze

Dat de actrice zelden een foto deelt van Monte, is een bewuste keuze. Maar ze vindt dat wel lastig. 'Elke dag zie ik ook hoe andere mensen foto's van hun kind posten en die trots voel ik óók - ik wil hem ook laten zien! Ik heb best wel écht een heel mooi lief kindje gemaakt,' zegt ze in een recent interview met HP/De Tijd. Toch sluit ze niet uit om in de toekomst meer foto's te delen. 'Ik weet nog niet zo goed hoe ik me daartoe moet verhouden. Hij heeft er ook niet om gevraagd. Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat hij later boos zegt: 'mama, waarom heb je geen foto's van me gepost?'. Tot nu toe denk ik: ik laat het even zo.'

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.