Bastiaan en Milou hadden in de afgelopen aflevering van Boer zoekt Vrouw meer oog voor elkaar dan voor het Noorderlicht. Eén en één is twee, zou je denken: die twee blijven een setje. Maar is dat ook zo?

Want de afstand zou nog weleens roet in het eten kunnen gooien. Milou ziet geen carrièremogelijkheden in Zeeland ('Lieve schat ik heb in New York en Bangkok gewerkt') en Bastiaan heeft op zijn beurt geen behoefte aan een lange afstandsrelatie. Met de gevoelens zit het in ieder geval wel goed, zo zagen we ook tijdens hun citytrip naar Lapland. Er werd heel wat af geknuffeld en gekust, maar is het genoeg?

Verliefd

Uit een nieuw kiekje blijkt van wel. De twee stralen letterlijk op beelden van de reünie die Blue Circle deelt. Heel hun lichaamstaal verklapt dat Bastiaan en Milou nog wel degelijk bij elkaar zijn. En anders gokken we dat de boer wel alleen was gekomen naar deze laatste opname van het seizoen.

Article continues after the ad

Geen succes

Voor de andere boeren lijkt het programma iets minder succesvol te zijn geweest. Geert hakte de knoop op een nogal harde wijze door met Angela, en besloot dat zij te stil voor hem was. Hij had iemand nodig met wat meer pit - kuch, Vera, kuch - en besloot dat ze beter vrienden konden blijven. Bij Geert Jan was de sfeer ijziger dan die van de Noordpool en ook bij Jan had zijn Nienke twijfels. Zondag gaan we ein-de-lijk zien of de liefde nog toch te redden viel of dat de boeren alsnog alleen achterblijven op de boerderij. We zijn heel benieuwd.

Bron: AD | Beeld: KRONCRV

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.